Mooie afsluitdag Regiotennis 55plus

Op woensdag, 7 september hebben meer dan 45 spelers en speelsters van de Regiotennis 55 plus competitie, aan de afsluitdag bij tennisvereniging LUNO meegedaan.

Organisator Kees van Doorn heeft met zijn mensen een uitstekend verzorgde tennisdag georganiseerd met leuke, spannende wedstrijden.

Nico Maathuis van TV Buren was de algeheel winnaar van de dag geworden.

Na afloop van de wedstrijden heeft de voorzitter, Piet van Loosbroek, Kees en zijn mensen bedankt en een cadeau overhandigd.

 

Daarna heeft hij de beker voor de kampioen van Poule A aan de aanvoerder van team Geldermalsen uitgereikt. Het damesteam van Lewabo werd kampioen bij de dames. De aanvoerster ontving de daarbij behorende trofee. Bestuurslid Marga Beentjes zal er voor zorgen dat de namen van de winnaars in de bekers worden gegraveerd.

 

De heren van Lewabo 1 zijn kampioen geworden van poule B en promoveren volgend jaar naar poule A en neemt dan de plaats in van het team Ten Medel 1 dat als laatste eindigde.

In poule C werd Kellendonck 2 kampioen. Zij promoveren naar poule B, daaruit degradeert het team Ten Medel 2.

 

Overigens zijn er stemmen opgegaan om de competities wat spannender te maken. Bijvoorbeeld door het team dat op een na laatst eindigt in poule A , een play off wedstrijd te laten spelen tegen de nummer 2 van Poule B en hetzelfde bij de een na laatste van poule B tegen de nr 2 van poule C.

 

Eventuele wijzigingsvoorstellen zal het bestuur uiteraard tijdig met de aanvoerders van alle teams bespreken. Het reglement behoeft ook wat aanpassingen. Ook die aanpassingen zullen t.z.t. voorgelegd worden.

 

Webmaster en Planner, Jos Markus heeft het soms erg druk gehad met afgelastingen en dergelijke. Dank gaat uit naar Jos voor het vele werk. Het bestuur gaat na hoe we afgelastingen zoveel mogelijk kunnen voorkomen en hoe we hier mee om moeten gaan.

Rest eenieder te bedanken voor de sportieve inzet.

Namens het bestuur wens ik eenieder een mooie herfst en winterperiode toe en tot het volgend seizoen:

Will van Rhee

(Secretaris)